Áraink

Reméljük, hogy a fentiek meggyőzték Önt, hogy érdemes minket választani. Ha bármilyen kérdése lenne, nyugodtan hívjon minket   +36-990-3108-as vagy a +36-990-3027  -es telefonszámon és igyekszünk válaszolni minden kérdésére. De leírhatja kérdéseit, a megküldött fénykép, tervrajz, illetve saját felmérés vázlatrajz alapján előzetes árajánlatot készítünk, mely a helyszíni felmérés során módosulhat!

 

Ide tudja elküldeni: a  info@teraszrendszer.hu

Döntésében a minőség a tartósság, megbízhatóság legyen mérvadó, ne az befolyásolja, hogy mennyibe kerül?

Az általunk kínált termékekek technikailag és minőségileg is piacvezetők. Szerkezeteink minden esetben egyedi, statikailag méretezett elemekből készülnek.  Az ár e szempontok figyelembe vételével kerül kialakításra, így tudjuk a legmegfelelőbb, kielégítő megoldást nyújtani. Termékeinket személyre szabott árajánlat alapján tervezzük, az adott körülmények, igények figyelembevételével, ezért nincs egységes m2 ár. A hazai árviszonyoknak megfelelően a legjobb ár/érték arányú termék elérhetőségére törekszünk a fogyasztók számára, kompromisszumok nélkül.

 

Kérjen ajánlatot on-line az ajánlatkérő felületünk kitöltésével!

 

Telefonos elérhetőséget ne felejtse beírni, az egyeztetés miatt szükséges lehet!

 

Todocristal® terasz, amit a legfejlettebb technológia, elegancia, design, minőség, megbízhatóság jellemez!

 

A balkon beépítést gyártási, technológiai folyamat előzi meg, a helyszínen a kiépítés, összeszerelés bonyolódik, mely a beépítendő terasz mérettől függően több napot vesz igénybe.

A teljes kivitelezést a megrendeléstől számítva, 8-12 hétre tudjuk vállalni.

 

Comments are closed.

error: Ez szerzői joggal védett anyag!