TERASZFŰTŐK, INFRASUGÁRZÓK, ASZTALFŰTÉS

Ideális megoldás a hűvösebb őszi/tavaszi napokra, hűvösebb nyári estékre, kellemes meleggé varázsolják a családi házak, nyaralók teraszait, a kerti pihenőket.
Állványra vagy falra szerelt teraszfűtő infrasugárzóval könnyen biztosítható a kellemes, meleg környezet. Ráadásul az infra sugarak jótékony hatással vannak nem csak az emberi, de az állati szervezetre is! Teraszfűtéssel a szabadan való tartózkodás időszakát meghosszabbíthatjuk: családunkkal, barátainkkal kora tavasztól késő őszig rendezhetünk grill-partikat, szalonnasütéseket; a hangulatos beszélgetéseket, borozgatásokat ezen túl nem zavarja meg a lehűlő levegő.

INFRASUGÁRZÓK, TERASZFŰTŐK

Az esztétikus megjelenésű kültéri infra fűtő készülékek már rögtön a bekapcsolás után azonnal meleg érzetet adnak, így 100%-os hatékonysággal működnek. Mivel az infra sugarak nem a levegőt, hanem a személyeket, tárgyakat fűtik, az infrasugárzók a szeles idő ellenére is hatékony fűtést eredményeznek. A hordozható infrasugárzók előnye, hogy bárhol könnyen felállíthatók, bárhova könnyen áthelyezhetők az igényeknek megfelelően. Segítségükkel egyszerűen megoldható, hogy kizárólag csak azon területeket fűtsük, melyekre valóban szükség van, s a többi területet egyáltalán ne, vagy csak minimális fűtéssel üzemeltessük. A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a fedetlen teraszokon, kertekben is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak Kiegészítő fűtésként fürdőszobákba is tökéletes választás!


SÖTÉTSUGÁRZÓ

A kül- és beltéri használatra egyaránt használható sötétsugárzó berendezések nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
Mivel fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, különösen alkalmasak hálószobák, lakóterek, vagy más hangulatvilágítással ellátott helyiségek fűtésére, illetve bármely olyan helyre, ahol nem lenne szerencsés egy "plusz fényforrás" A sötétsugárzó berendezéseket falra és mennyezetre egyaránt felszerelhetjük

Felhasználási terület- Télikertek, fedett teraszok fűtése

Comments are closed.

error: Ez szerzői joggal védett anyag!