Kerti árnyékolók

CAMARGUE

 

A Camargue® teraszárnyékoló tökéletes és szabályozható nap elleni védelmet biztosít a forgó lamellák által. Az extrudált alumínium lamellákat 150°-ban lehet elforgatni, ami lehetővé teszi Önnek, hogy tetszőlegesen szabályozza a napfényt illetve a szellőzést.

A Camargue® kivitelnél lehetőség van a szerkezetbe teljesen integrált, függőleges mozgású Fixscreen® textilárnyékolók beépítésére, melyek segítségével tökéletes megoldást találtunk az oldalsó árnyékolásra, a betekintés elleni védelemre, és a szúnyogháló funkciót is megoldottuk. Bizonyos időszakokban nincs szükségünk az oldalsó árnyékolásra, ekkor egy gombnyomásra láthatatlanná válik a szerkezetben speciális árnyékolónk. Textilárnyékolón kívül választhatunk biztonsági üvegből készült tolóajtó rendszert vagy egzotikus fa lamellás, eltolható loggiaárnyékolót is. Lehetőség van a mozgó lamellákba építhető led világítás rendelésére is, választható fényhatásokkal. Lezárható belső terünk további komfortjáról a beépíthető egyedi hangtechnika és a speciális hősugárzó rendszer gondoskodik.

A Renson Algarve árnyékoló alapkivitel, amely pliszé szúnyoghálóval bővíthető. A teljes szerkezet alumíniumból készül, és rejtett vízelvezetéssel van ellátva. Az árnyékolás, tetőzáras a fölső részen, vízszintesen elhelyezkedő, speciális kialakítású lamellák mozgatásával valósul meg. Kezelésük távirányítóval vezérelt, motoros működtetéssel történik.

 

ALGARVE

Comments are closed.

error: Ez szerzői joggal védett anyag!