Todocristal® jellemzők

Mi jellemzi a Todocristal® rendszert?

Alsó terhelés- A rendszer súlya az alsó profilt terheli, a súly lent van, nem lóg, ami egyszerű és biztonságos beépíthetőséget eredményez, ennek ellenére az intenzív széllökéseknek is ellenáll.

Nincs szükség csapágyakra – a Todocristal® rendszer nem tartalmaz görgőket, csapágyakat, az üvegpanelek teflon csíkon csúszva működik, tehát sokkal kevesebb alkatrész tud elhasználódni, gyakorlatilag minimális karbantartást igényel.

Csendes működtetés, nem kattog - az üvegtáblák csúsznak, siklanak, ezért működtetése zajtalan.

Alakzata terasz alakjához igazodó-A lapozható üvegrendszer a terasz alakjához alakítható, tetszőleges alakzatban építhető.

Vízelvezetés-Az alsó sín tartalmaz egy csatornát , mely összegyűjti és elvezeti a lecsapódott vizet.

Korrózió ellenállóság - A rendszer korrózió ellenállóságát szigorú laboratóriumi kísérletekkel tesztelték.

Üveg - Az üveg lehet: edzett és / vagy laminált, igény szerint színezett / bronz, zöld mintás stb./, vastagsága: 8 mm, 10 mm, 12 mm, a maximális magasság akár 3 m is lehet. A 10-12 mm vastagságú üvegnek köszönhetően a szélviharokkal szembeni ellenálló képessége jóval nagyobb, mint a 6 mm-, 8 mm vastagsággal építhető hasonló rendszereknek.  A szellőztetés az üvegtáblák hézagos eltolásával biztosíthatók.

Szín-A profilok elektrosztatikus porfestéssel, különböző színben rendelhetők. Opcióként fa mintázattal és különböző eloxált színben.

Padlószínre süllyeszthető-Igény szerint az alsó vezető sín akadálymentesen padlóba süllyeszthető, nincs küszöbmagasság.  Nem kell külön trükköket kitalálni a padlóba süllyesztésre.

Zárszerkezet- Az alap zár tartalmaz egy alsó reteszt és egy felső zárat egy akril rúddal. Opcióként kilincses középzárral, vagy SIDE LOCK oldalzárral, az igényeknek megfelelő zárszerkezettel rendelhető. A Todocristal ® SIDE LOCK új és exkluzív rendszere,  magában foglal egy zárható kilincset az ajtó felőli oldalon. A zárási művelet összetolja a paneleket növelve azok erejét lezárja a rendszert.

Sliding Door - Tolóajtó  – A rendszeren belül ajtó nyitható, mely a többi panellel együtt lapozódik.  Ez az új termék kiválóan alkalmas verandák, hotelek, éttermek és irodai válaszfalak esetén. Így a rendszer lehetőséget kínál arra, hogy az ajtó ne az üvegfal végen helyezkedjen el, hanem az üvegfal közepén. A „Sliding door" toló ajtó, ugyan úgy tolható el, mint a többi panel, de bejárati ajtóként is használható, oda kerülhet ajtaja, ahol szüksége van rá.

Nyitásirány- egy oldalra, két oldalra nyitás lehetséges.

Egyszerű karbantartás- A karbantartás, üvegtisztítás egyszerű, biztonságos és kényelmes. Tisztítása, mint bármely nyílászáró esetében, semmilyen különleges eljárást nem igényel.

Energiahatékonyság- Növelni fogja az energiahatékonyságát az otthonának, mivel télen kevesebbet kell fűtenie, nyáron kevesebbet kell használnia a klímát. A beüvegezéssel csökkentjük a hő veszteséget, ezáltal a fűtési költséget. Védelmet nyújt az időjárás viszontagságai, a zaj, a por és egyéb külső szennyeződések ellen.

Biztonság -Osztások nélküli mozgó szerkezet tartja az ütésálló edzett üveglapokat. A speciális anyagú és alakú tömítő csíkoknak köszönhetően nagyon jó a szigetelőképessége.  A panelek egymásba záródása nagyobb erőt és biztonságot eredményez a rendszernek.

Labor vizsgálatokkal bevizsgált termék, mely rendelkezik a hazai és uniós minősítési tanúsítványokkal.

Garancia - A rendszert biztonság, megbízhatóság és elegancia jellemzi. Biztonság és a megbízhatóság szempontjából fontos, hogy a termék hosszas tervezés, és fejlesztések révén került kialakításra.  A beépített rendszer egyedi szériaszámmal ellátott, a gyártó 5 év garanciát vállal a Todocristal® termékére.

 

Todocristal PDF információs anyag!
Security Ingles.indd

Felhasználási terület- magán ingatlanok részére, akár  ipari intézmények, vállalatok  számára egyaránt.  Lehet az – Terasz, erkély, balkon, tetőtér, étterem, veranda,térelválasztás, üzlet, iroda.

Comments are closed.

error: Ez szerzői joggal védett anyag!