TodoCristal® terasz

      Lapozható üvegterasz

 TodoCristal® terasz, amit a legfejlettebb technológia, elegancia, design, minőség, megbízhatóság jellmez!

A keret nélküli lapozható Todocristal® teraszrendszer, olyan lakótér bővítési lehetőséget nyújt az ingatlantulajdonosok számára, amit a hagyományos építkezés nem tesz lehetővé. Az így kiépített lakótér különleges élményt nyújt.

A tolható, lapozható  üvegtáblák egyszerű mozdulattal, praktikusan egymásra lapozhatók, így az időjárás viszonyainak megfelelően nyithatók, zárhatók. Az üvegtáblák mozgását és nyitását  szolgáló mechanizmusok a vezető profilban vannak elrejtve. A technológiát "keret nélküli" üvegezésnek is nevezik, mert az üvegtáblák között nincsenek keretprofilok, így azokon keresztül akadálytalan a kilátás.

A technikai újdonság egyik legfőbb jellemzője, hogy bármilyen alakú, formájú vagy stílusú balkonhoz, régi vagy új épülethez, jól alkalmazható.

Balkonrendszerünkkel olyan terméket vásárol, amely hosszútávon biztosítja az Ön és családja kényelmét és elégedettségét.

A látványos, oszlopok, osztók nélküli üvegfal rendszer igazán egyedi megjelenést biztosít otthonok, munkahelyek, szórakoztató és vendéglátó egységek számára külső, belső tereinek harmonikus és esztétikus kialakítására, legyen szó lakásról,  ipari, vagy vállalati épületről.


Nyerjen teret és tegye még kényelmesebbé teraszát egész évben a
TodoCristal® exkluzív rendszerünkkel!

A komfortosra épített üvegteraszon emlékezetes élménnyé varázsolhatók a hétköznapi tevékenységek, a barátoknak rendezett összejövetelek. Az üvegterasz, loggia nem pusztán a házhoz tartozó lakó- vagy pihenőhelység, hanem egyben a kert része is.


A
Todocristal® üvegfalrendszer
alkalmazkodik teraszához, vagy verandájához bármilyen kialakítású is legyen.

Legsokoldalúbb rendszer a piacon!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.

error: Ez szerzői joggal védett anyag!